Sponsored

Click here for more!Click here for more.click here for more!click here for more!click here for more!click here for more!click here for more!click here for more!Click here for more.Click here for more.Click here for more!Click here for more.

Friday, February 1, 2008

OregonLive.com Breaking News Alert

OregonLive.com Breaking News Alert

Judge's ruling lifts stay on civil unions
Friday's hearing had been scheduled after Judge Michael Mosman decided to hear a lawsuit by gay-rights opponents challenging the state's methods for verifying voter signatures -- The Oregonian.
Read the update

Thank you for subscribing to OregonLive.com's Breaking News Alert. If you subscribed in error,you may remove leequerv.chat.reposting@blogger.com from this subscription.

Ads

click here for more!Click here for more!Click here for more.click here for more!click here for more!click here for more!click here for more!click here for more!click here for more!Click here for more.Click here for more.Click here for more!Click here for more.click here for more!Click here for more!Click here for more.click here for more!click here for more!click here for more!click here for more!click here for more!click here for more!Click here for more.Click here for more.Click here for more!Click here for more.